Glume Despre Animale

10.0/10 - 2 de voturi
Glume Despre Animale

De ce nu mănâncă elefanții mămăligă?
Pentru că nimeni nu le dă

– De ce cârâie cioara când zboară?
– Schimbă viteza.

Un lup dădea târcoale la o stâna, iar la un momentdat s-a oprit. De ce?
– Pentru că nu mai avea târcoale

Un melc se ia la întrecere până acasă cu un ghepard. Cine ajunge primul?
-Melcul, căci el nici nu și-a părăsit casa.

– Mihai, ai pus apă la pești?
– Da, mamă, dar nu au băut nimic!

Se întâlnește o pisică cu un câine. Pisica latră brusc. Câinele o întreabă: – De ce latri? – Studiez o limbă străină.

Vin doi porci la grădina zoologică și văd o cămilă. Unul zice: – Haide să plecăm de aici, ne vor bate! -De ce crezi asta? spune celălalt. -Păi, uite-te ce i-au făcut calului!

La grădina zoologică a avut loc o urgență – un cangur a fugit din cușcă. A fost prins și, în locul vechiului gard, a fost instalat un nou gard de doi metri. A doua zi, același lucru. Cangurul a fost din nou prins și a fost amenajat deja un gard de trei metri. A treia zi cangurul iarăși a fugit, așa că a fost pus un gard de patru metri. La un moment dat, cangurul întreabă girafa dintr-o cușcă din apropiere: – Cum crezi, până unde vor ajunge? – Nu știu, până la zece metri! – Sau poate doar închid noaptea poarta?

Crocodilul îl întreabă pe tatăl său: – Tată, când voi fi bogat? Tata-crocodil răspunde: – Când vei fi poșetă.

-Ieri, într-un restaurant fițos, am mâncat supă din broască țestoasă. – Și cum? – Din farfurie este mai comod.

Soțul și soția au cumpărat o mașină. Lăsând-o lângă casă, au legat câinele în apropiere și i-au spus să păzească mașina. Când seara urmau să se întoarcă acasă, au văzut că toate roțile au fost furate, iar pe parbriz era o foiță: „Nu-l certați pe câine, el a lătrat!”

Liliecii atârnă de tavan, iar șoarecii se întreabă: – De ce atârnă cu capul în jos? Unul mai deștept: – Ei fac yoga!

Vulpea aleargă la lup și-i spune: – Am văzut astăzi o gogoașă gri! – Nu era o gogoașă, ci un arici bărbierit, întors din armată!

Lupul cântă sub fereastră la iepure. Iese iepurele și-i spune: – Păcat că nu cântați la radio. – Cânt atât de frumos? – Nu. Dar aș fi putut opri.

Un iepure, un lup și o vulpe vin la un restaurant. Chelnerul întreabă iepurele: – Ce veți comanda? – Morcovi. Apoi întreabă lupul: – Dacă aș fi vrut să mănânc, atunci iepurele ar fi fost demult mort.

Ursulețul întâlnește vânătorul. Vânătorul îl întreabă: – Este acasă mama sau tata? Ursulețul: Nu. Vânătorul: – Atunci mergi cu mine. Iar ursulețul strigă: – Bunico!

La grădina zoologică. – Mama! Cumpără-mi un elefant! – Și cu ce îl vom hrăni?  Cu nimic! Doar este scris: „Hrănirea elefantului este strict interzisă!”

Doi lupi vorbesc: – Am învățat să scriu! Iar celălalt: – Și ce ai scris? – Nu știu. Încă nu știu să citesc!

Bunicul întreabă: – Știi de ce pisicile pot vedea în întuneric? Nepotul îi răspunde: – Știu. Pentru că nu ajung la întrerupător.

Ursulețul alb o întreabă pe mama: -Mami, de ce avem nevoie de o blană atât de groasă? Ursul alb îi răspunde: – Ca să nu fim observați de vânători și să nu înghețăm. Ursulețul mai întreabă: -Mami, dar de ce avem nevoie de gheare și labe atât de puternice? Ursul îi spune: – Să ne apărăm de dușmani. Ursulețul se gândește un pic și întreabă: – Dar de ce avem nevoie de toate acestea? Trăim într-o grădină zoologică!

Apel la directorul de circ: – Aveți nevoie de un cal care vorbește? -Nu mai glumiți, spune directorul și închide. Sună din nou: -Domnule director, aveți nevoie de un cal care vorbește? – Ți-am spus! Nu mă mai păcăliți! Sună din nou: – Domnule director, nu mai închideți! Credeți că este ușor să formezi un număr cu o copită?

Un câine mare a lins copilul. Copilul s-a speriat și a început să plângă. Mama urlă: – Te-a mușcat? – Nu, m-a gustat.

Oamenii de știință au descoperit că barza grasă aduce copii grași.

-Câinele tău este ciudat – doarme toată ziua. Cum poate păzi o casă? -Foarte simplu: când cineva vine lângă casă, îl trezim și el începe să latre.”

Pisica mea de obicei nu mă deranjează să dorm în patul meu, dar numai la margine.

O molie și fiul ei mic stau în dulap și mănâncă o haină de blană. Fiul întreabă: – Mama! Pot zbura? – Nu! Mai bine mănâncă haina de blană! – Îmi pare rău! Când am zburat ieri, m-au aplaudat atât de mult!

Bananele gorilei au dispărut din grădina zoologică. Ea a postat un anunț: „Cine mi-a furat bananele? Îl voi găsi și îi voi smulge labele și urechile! Gorila.” A doua zi găsește o scrisoare: „Pariezi că nu le vei rupe? Șarpele.”

-De ce vaca din desenul tău are cinci picioare? -Păi, nu-ți dai seama că al cincilea e roata ei de rezervă?

Rex își întreabă fiul: – Ce ai învățat azi la școala de dresaj? – Limbi străine, tăticule. – Spune-mi și mie ceva! – Miau.

La grădina zoo un hipopotam întreabă zebra: – Auzi, de ce ai dungi? – Pentru că la magazin nu mai aveau buline.

Î: De ce păsările flamingo dorm într-un picior? R: Pentru că dacă l-ar ridica și pe al doilea ar cădea!

Î: De ce mănâncă gorilele mâncare crudă? R: Pentru că nu știu să gătească!